Krullaards

Rob Krullaards is bekend geworden als tennisser. Hij heeft jarenlang meegedraaid in de landelijke tennistop als A-speler, later ook nog op internationaal niveau (ETA nr.41) in de 35+ categorie.

Na zijn studie Fysiotherapie in Rotterdam heeft hij zich gespecialiseerd in Podoklinesiologie (methode Bourdiol), sportfysiotherapie en verder in de Haematologie in de Crefeld kliniek in Bilthoven. Na de opleiding Cyriax in Delft, ging hij zich bezighouden met innovaties.

 

Rob Krullaards is de uitvinder van de Sensor-pen en heeft meerdere methodes ontwikkeld om via vasculaire druk klachten meetbaar te maken. Het bedrijf Tensor heeft de pen ontwikkeld en daaruit is ook een muis-ontwikkeling ontstaan. Momenteel is Krullaards werkzaam voor een aantal grote bedrijven en verzekeraars inzake  risicoverzuim en herstel na uitval (re-integraties). Krullaards introduceerde als eerste de vasculair diagnostiek en heeft zich ook hierin gespecialiseerd.
Rob Krullaards is actief als fysiotherapeut op verschillende locaties (Leidschendam, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer).

 

De Sensor-pen en de daaraan gekoppelde sensormotorische training is ook enthousiast ontvangen in het bedrijfsleven. Bij werkgevers groeit het besef dat stress en spanning leiden tot een verkrampte werkwijze met vaak langdurig arbeidsverzuim tot gevolg.

GEZOND BEDRIJF !

Risico verzuim is meetbaar

             2011 - 2018 © SaneKC - Privacy Policy                                                        STUDIO182